Задачите пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството и хода

...
Задачите пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството и хода
Коментари Харесай

Виолета Комитова прие поста министър на регионалното развитие и благоустройството от Петя Аврамова

Задачите пред Министерството на районното развиване и благоустройството и хода на тяхното осъществяване, както и идните събития, към които министерството има задължения, разискаха новоназначеният министър Виолета Комитова и досегашният министър Петя Аврамова.

Служебният министър одобри поста от своята предшественичка на алегорична гала в Министерство на регионалното развитие през днешния ден.

Петя Аврамова пожела триумф в работата на новия министър.

Новоназначеният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова приключва просветителна степен магистър по архитектура през 1980 година в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София.

Доц. доктор Комитова има редица професионални специализации, сред които в Университета Де Монтфорт в Лестър, Англия през 1994 и 1996 година, в Университета на Източен Лондон през 1999 година и в Училището по архитектура в Дъблин, Англия през 2000 година

В професионалния си път се развива в областите на строителството, капиталовите планове, урбанизма и градоустройството, европейски планове по стратегиите ФАР, Темпус, Еразъм-Сократ, ПРСР.

Членува в Съюза на архитектите в България, в Камарата на архитектите в България, в Международния съвет за проучвания и нововъведения в здания и строителство, Работни комисии W63 (Affordable Housing) и W96 (Architectural Management).

Преподавател е в Архитектурния факултет на УАСГ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР