Задачата на човек е да се научи да разпознава знаците

...
Задачата на човек е да се научи да разпознава знаците
Коментари Харесай

Как да разпознаем хората-ангели, живеещи между нас?

Задачата на човек е да се научи да разпознава знаците на своя Ангел, с цел да го водят по пътя на истината и положителното.

Ангелите са в положение да поддържат връзка с хората посредством мисли и усеща. Понякога в мозъка ни идват мисли, които не ни принадлежат, този Ангел се пробва да ни съобщи нещо. Също по този начин, се случва ангелите да одобряват физическа форма и да поддържат връзка непосредствено с хората. Но това се случва единствено в изключителни случаи.

В нашият свят има хора-ангели, които са разнообразни от елементарния човек. Всъщност, те са доста лесни за различаване. Често това са хора, които през целия си живот вършат положително и в никакъв случай не желаят нищо в подмяна. Обикновено назоваваме такива хора „ хора с огромно сърце ”, само че в действителност те са въплътени Ангели…

Не вярвате ли? Ето, няколко признаци…

Чувство за отчуждение от личният ви тип:

От детството ангелските същества в човешка форма се усещат разнообразни от всички останали. Доста постоянно стават обект на насмешки и подбив. Случва се техният външен тип и черти на характера да не се вписват в общоприетите правила, заради което другите хора постоянно ги наскърбяват и им се подиграват.

Свръхчувствителност:

Тези хора-ангели изпитват изострена сензитивност към принуждение върху други живи същества. Гневът и насилието имат доста изумителен резултат върху тях, без значение дали става въпрос за фамилни кавги, филми или вести със подиуми на принуждение. Земните ангели претърпяват всичко през себе си и усещат цялата болежка с изключително нараснала мощ.

Чувство за особена задача на тази земя:

Хората-ангели усещат, че са в този свят с съответна задача. Дори и към момента да не са сигурни каква тъкмо е тяхната задача, те знаят сигурно, че тя е обвързвана с помагането и „ пробуждането “ на хората. Те правят работата, която може да помогне на нашия посредствен свят и са подготвени да създадат всичко, което зависи от тях.

Затруднения в персоналните връзки с близки хора. Те се усещат неразбрани:

Доста постоянно земните ангели се появяват в фамилии, чийто родителите са токсични и прекомерно нападателни. От ранна възраст те са подложени на морално и физическо принуждение от токсични родители. И в зрелост доста постоянно се сблъскват с изменничество от близки и обичани хора.

Понякога Бог изпраща земните ангели в фамилии, които са на ръба на разпадането, с цел да могат под формата на дете да излекуват сходни взаимоотношения. Доста постоянно децата от такива фамилии се усещат като осиновени, тъй като им липсва любов и непосредственост с родителите и останалите членове на семейството.

Те са отворени към целият свят:

Непознатите постоянно са привлечени от човешките ангели, те са подготвени да споделят своите компликации с тях, а от време на време даже и доста персонална информация.

Човек даже не схваща за какво споделя персоналните си истории на изцяло чужд човек, само че вътре изпитва надълбоко доверие към събеседника.

Те чуват звуци, които не могат да бъдат „ уловени “ от всеки:

Ангелите, в човешки тип, от време на време виждат, че са в положение да чуят неразбираеми за останалите звуци на звънене. Често това се случва, когато са в стресова обстановка или са тъжни. Също по този начин, земните ангели са в положение да чуват мислите си доста мощно, от време на време те звучат по-силно от думите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР