Зад всеки един кабинет трябва да има ясно мнозинство. Оттам

...
Зад всеки един кабинет трябва да има ясно мнозинство. Оттам
Коментари Харесай

Крум Зарков представи своята визия за „технически кабинет“


„ Зад всеки един кабинет би трябвало да има ясно болшинство. Оттам нататък неговият профил може да варира с проектозадачите, които са му сложени и хората, които персонално вземат участие. Но първичното изискване е да има ясно политическо болшинство, което да го поддържа “. С тези думи в Бургас министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо показа визията за съставяне на „ механически кабинет “, оповестява " Дарик ".

Зарков не разяснява хипотезата за трети мандат на Българска социалистическа партия, нито опциите му за присъединяване в нов длъжностен кабинет.

И сложи акцент върху настояванията на гласоподавателите за по-добри условия на работа и по-високо възнаграждение.

" Никога не сме губили общ език с надзирателите. Щастлив съм, че промяната се реализира и към този момент всички работят по12 часа. От 1 януари влезе в действие разпоредба за метода, по който се изплащат спомагателни хонорари за спомагателни резултати. Това е нещо, което системата и хората в нея чакаха прекомерно дълго време. Досега можеше да се даде нещо в допълнение, единствено в случай че преди този момент е имало спестено. Сега при реализирани резултати тези средства са нормативно обезпечени. Но би трябвало да бъдат и финансово обезпечени, по тази причина работим. Подходили сме самостоятелно. Смените да бъдат най-добре от позиция на успеваемостта и живота на чиновниците. Тази отлагана с години промяна е реалност ", безапелационен е правосъдният министър. 

По думите му, промяната е доста ефикасна и идващите няколко месеца това ще се удостовери. 

" Ще има и значимо финансово измерение. Хората са най-важни – постройките ги строим, само че в случай че няма удовлетворени и стимулирани хора няма да се получи “, сподели още той.

В Бургас министър Зарков дойде с цел да даде формален старт на построяването на първото в България преходно поделение към пандиза - half way house. Проект на стойност 1, 300 млн. лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР