Зад волана е бил 19-годишен неправоспособен водач. Единият от младежите

...
Зад волана е бил 19-годишен неправоспособен водач. Единият от младежите
Коментари Харесай

Мвр Ужасени Потвърдиха Само Преди 2 Мин: Втора Жертва На Адската Касапница

Зад кормилото е бил 19-годишен недееспособен лидер. Единият от младежите на 19 година е умрял на място. Шофьорът и другият 19-годишен пасажер са откарани в болница. Тялото на най-младия от тях е намерено след сигнал, подаден към 11:15 часа през днешния ден. Съобщено е за тяло на момче по поречието на река Марица, покрай мястото на злополуката.

Пътният случай е станал на кръстовището на бул. " Марица " и бул. " Източен " в града.

Установена е самоличността на починалия 16-годишен. Чак при инспекцията е било изяснено, че той също е пътувал в авариралия автомобил и най-вероятно е изпаднал от него при удара. До подаване на втория сигнал обаче, тази информация не е била предоставена на проверяващите. При последвалите дейности тя е доказана от двамата 19-годишни - лидер и пасажер, които са в болница, показват от полицията.

Както Българска телеграфна агенция заяви по-рано, водачът на авариралия " Опел " няма удостоверение за ръководство на МПС. Взета му е кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати. В рамките на досъдебното произвеждане следва да се обясни от кого му е възложен автомобилът.

Колата е летяла с висока скорост малко след 2 часа в нощта на събота против неделя. Ударът е бил толкоз свиреп, че дебелият железен дирек е огънат в основата и е наклонен над подпорната стена на река Марица. Ограничителните колчета на велоалеята са пометени.

Според Министерство на вътрешните работи четиримата младежи евентуално са тръгнали от " Столипиново " в посока центъра на Пловдив.

Шефът на регионалната полиция на Министерство на вътрешните работи Йордан Рогачев е разпоредил да бъде открит притежателят на колата. Той ще дава отговор за какво е дал автомобилът на лидер без брошура. На мястото на конфликта имаше поданици от " Столипиново ", които обясниха, че починалите и потърпевшите били от тяхната махала.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР