Зад политическата формация Продължаваме промяната стои същият кръг, който наложи

...
Зад политическата формация Продължаваме промяната стои същият кръг, който наложи
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Зад ``Продължаваме промяната`` стои същият кръг, който наложи ГЕРБ |

Зад политическата групировка " Продължаваме промяната " стои същият кръг, който наложи ГЕРБ през 20029 година, разяснява по БНР зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

„ През 2009 година със същата експанзия и същият кръг задкулисие наложи ГЕРБ и Бойко Борисов. За това имам самопризнание от самия кръг. Кръгът „ Капитал “, идеологът е Иван Кръстев, изпълнителят е Иво Прокопиев. Между двата продукта ребрандираха няколко пъти градската десница... Кирил Петков има бизнес и политически връзки с този кръг “.

Според него „ Продължаваме промяната “ (ПП) е президентска партия и се промотира с нападателна медийна акция.

„ С нашите претенденти желаеме да покажем нашата визия за президентската институция. Искаме и да покажем на обществото, че Движение за права и свободи също има стратегия с общоевропейски акценти. Нито едно име още не сме завъртели. За нас Румен Радев не е удачната кандидатура за решение на рецесиите, той не стои в конституционната рамка “, уточни Цонев.

В което и ръководство да вземат участие Движение за права и свободи ще желаят да бъде разграден властническият модел.

„ Авторитарният модел на Борисов беше сменен от властническия модел на Радев. Реваншизмът не е отговор на авторитаризма. Отговор на авторитаризма е възобновяване на ролята на обособените управляващи, обособените институции. Искаме изпълнителната власт и държавните органи да не бъдат употребявани като бухалка против бизнеса и хората. Трябва да има стратегия за ускорено икономическо развиване “, съобщи Йордан Цонев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР