Зачестяват случаите на агресия и неподчинение към полицаи. Последните фрапиращи

...
Зачестяват случаите на агресия и неподчинение към полицаи. Последните фрапиращи
Коментари Харесай

Зачестява агресията и неподчинението на полицаи в Сливен

Зачестяват случаите на експанзия и непокорство към служители на реда. Последните фрапиращи случаи са от Сливен. И в двата от тях нападателите са използвали опиати. Единият е направил опит да прегази еднообразен, а другият е нападнал служител на реда с нож и самоделна сабя.

При първия полицейски патрул се опитал да спре автомобил. Шофьорът не се подчинил на сигнал „ Стоп”. Започнало гонене из целия град, при което се основали голям брой предпоставки за произшествия, описаха униформените. На едно от кръстовищата мъжът спрял на червен светофар. Отново обаче се опитал да избяга, блъскайки полицейската кола. Единият служител на реда се оказал на земята и е с охлузни рани. Шофьорът към този момент е арестуван, а направената проба за опиати се оказала позитивна.

При втория случай служители на реда отишли да оказват помощ на свои сътрудници в сливенския квартал „ Надежда”, където имало всеобщ пердах. Там мъж извадил нож и сабя против униформените. Един от служителите на реда му наредил да хвърли хладното оръжие, само че той замахнал със сабята към него. Мъжът даже заплашил служителя на реда, че ще отиде в дома му и ще го възпламени. След това обаче се подчинил и бил арестуван. Направената проба за опиати също се оказала позитивна. И за двата случая са формирани досъдебни производства. Мъжете са арестувани за 72 часа. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР