Забравете за соевото мляко, протеиновите коктейли и кафевият ориз! Ако

...
Забравете за соевото мляко, протеиновите коктейли и кафевият ориз! Ако
Коментари Харесай

Мляко от хлебарки – новата супер храна!

 мляко от хлебарки

Забравете за соевото мляко, протеиновите коктейли и кафевият ориз! Ако желаете да се храните с в действителност потребен артикул, е време да преминете към мляко от хлебарки! Учените удостоверяват: то е доста по-питателно от кравето и се усвоява отлично… в случай че, несъмнено, не сте прекомерно гнусливи.

Според група учени от Индия всички, които в действителност се грижат за здравето си, би трябвало да заменят кравешкото мляко с хлебарско. Както посочили проучванията, то е четири пъти по-питателно от кравешкото. И също така съдържа неповторими белтъчини.

Не бързайте да тършувате из кухненските шкафове в търсене на хлебарка, която да издоите, тъй като то се създава единствено от един тип хлебарки – Diploptera punctata или хлебарка-бръмбар. Това е единственото в света живораждащо насекомо и в интервала на изхабяване на потомството хлебарките създават млечни кристали, с които още неродените инсекти се хранят в майчината вътрешност.

Учените, създали това изобретение, работят в Института по биология на стволовите кафези и регенеративната медицина. Те считат, че в бъдеще млякото от хлебарки може да стане основа за основаването на супер потребна протеинова добавка. Но през днешния ден, защото доенето на хлебарки е дълга и неприятна работа, създателите на проучването търсят метод да създават млечни кристали в лабораторни условия.

Индийците не са първите учени, говорещи за изгодите от хлебарките. Изследователи от Оксфорд призовали всички да почнат да се хранят с тези инсекти, потвърждавайки, че от порция хлебарки човек може да получи повече протеин, в сравнение с от аналогично количество алено месо. Така че феновете на здравословното хранене е време да се замислят!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР