Забранете този морален позор София прайд! С този призив председателят

...
Забранете този морален позор София прайд! С този призив председателят
Коментари Харесай

Столичните войводи питат Фандъкова: София прайд ли завещавате на децата?

Забранете този честен срам " София прайд "! С този апел ръководителят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера се обръща в публична декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет . Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община - Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов, а мотивът за декларацията е позволения от Столична община гей церемониал на 18 юни тази година. В декларацията се опълчват събития, които Столична община позволява, а не разрешава дали " по-безобидни и исторически издържани " събития като Луковмарш.

Войводите питат: Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици? Новото " съвременно ", което в своя нападателен розов демократизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина, питат представителите на Вътрешна македонска революционна организация.

Общинските съветници декларират " стига с тази мантра, че става дума за нечии права ", уверени, че " всеки самичък избира каква да прави или да не прави в спалнята си ".

В декларацията обаче се показва увереност, че " София прайд " е " налагане на нов ред и ново мислене " , с които се промиват мозъците на подрастващите, а и е продуциран от неправителствени организации с неразбираемо непознато, външно финансиране с интензивно съучастничество на няколко посолства ".

Съветниците сигнализират и за разпространяване на безвъзмездна брошура с провокативно заглавие " Юлиан е нимфа ", както и желанието на уредниците тази година на прайда да има специфична детска сцена.

Съветниците от Вътрешна македонска революционна организация са възмутени и че столичният кмет не подкрепя приемането на столична стратегия за подкрепяне на родителите на новородени деца, само че ще се отделят стотици хиляди левове за защита на парада. И тези пари ще бъдат платени от българския поданик.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР