Забрана на износа на ток и да спрем да плащаме

...
Забрана на износа на ток и да спрем да плащаме
Коментари Харесай

Александър Сиди: Целта ни е да върнем ВМРО в голямата политика

Забрана на износа на ток и да спрем да плащаме нездравословните излъчвания, съобщи той.
Следва един нов стадий за Вътрешна македонска революционна организация и се надявам доста скоро да успеем да върнем доверието у хората, да върнем Вътрешна македонска революционна организация в огромната политика. Ще се опитаме да организираме едно всенародно неодобрение и ще се опитаме да принудим държавното управление да вземе две простички ограничения, с които ще понижат цената на тока, съобщи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в студиото на „ “.

От думите му стана ясно, че не приказва единствено за протестни дейностите, а за метода, по който хората би трябвало да се изправят и да си защитят правата.

Едната мярка е възбрана на износа на ток, а втората е да спрем да плащаме нездравословните излъчвания. Можеше още при започване на мандата да се създадат тези две стъпки, добави Александър Сиди.

Неговото мнение е, че да затворят ТЕЦ-овете и да стартират да създават акумулатори е нещо ужасяващо.

Започваме поредност от митинги, в това число и в Стара Загора, защото това, което се случва с рудниците не е добре и ще докара до безработица, разяснява събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

Това, което виждам сега, е тежък напън от страна на НАТО и Западния свят против Русия. Те няма да възпламенят спор, тъй като знаят, че жертвите ще бъдат големи, счита Сиди.

Според него хората, които ръководят Македония в последните 30 години, са тежко наранени от ненавист към България и не желаят да се случва пътят напред.

По времето, когато министър беше господин Каракачанов, нямаше нито една индикация, че поръчките за изтребителите ще се забавят. Питайте новите ръководещи какви ще са неустойките и подготвена ли е България да изиска от страна на Америка неустойки за неизпълнението по контракта, приключи Александър Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР