Заблуждаваща практика в голяма търговска верига - така читател на

...
Заблуждаваща практика в голяма търговска верига - така читател на
Коментари Харесай

Сигнал: Заблуждаваща практика в голяма търговска верига

Заблуждаваща процедура в огромна комерсиална верига - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата медия. Ето за какво:

Здравейте! Тъй като съм ваш постоянен четец, желая да ви обърна внимание за една нелоялна процедура на една от огромните хранителни вериги в града под тепетата. Става въпрос за следното.

На етикета е маркирано, че даденият артикул е с генезис в Испания, а в това време изпод написа " Билла градини ", което подвежда клиента, че продуктът е сякаш с български генезис.

На самата опаковка на въпросния артикул пък написа трета страна, а точно Нидерландия. Явно веригата, хвалеща се с български артикули, има градини и в чужбина и ги популяризира тук като български. Пиша Ви, защото този етикет стои към този момент от много време и от въпросната верига не подхващат никакви дейности да си отстранят грешката, при питане от чиновник за какво е по този начин етикетът, те нищо не знаели, всичко било правено от централен офис и те не можели да поправят етикетите.

Ставал съм очевидец и на други такива сходни артикули с разгласен български генезис, а на самия кашон на продукта написа непозната страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР