Забелязваме нещо в последните седмици! Зад фасадата: План за възстановяване

...
Забелязваме нещо в последните седмици! Зад фасадата: План за възстановяване
Коментари Харесай

Нинова: Зад фасадата: План за възстановяване започват да се прокарват лобистки закони

" Забелязваме нещо в последните седмици! Зад фасадата: " План за възобновяване и резистентност " стартират да се прокарват лобистки закони, които нямат нищо общо с условията на Европейската комисия, на Европейския съюз и на проекта, който сме подписали ".

Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя насочи апел " да се опитаме да сложим завършек на лобизма в българския парламент ".

Нинова разяснява и правосъдната промяна:

" Години се нищи тази правосъдна промяна. Такава дъвка е години наред! Като ластик се опъва на всички места и по всички студия. Ами да вземем да я създадем най-сетне и да се завърши с този въпрос ".

" Дрогирани и пияни водачи, които убиват хора по пътищата, да не се измъкват с условни присъди. Хора, които всекидневно прекарват мигранти през страната и ги намираме из цяла България, да не се измъкват с административни санкции за нарушавания. Внесли сме оферти без условни присъди, тежки санкции, в това число затвор и лишаване на транспортните средства и на имуществото на такива хора. И по този начин нататък ", добави Нинова.

" Битовата престъпност е неуреден от години проблем ", добави още водачът на социалистите.

Нинова разяснява и външната политика на страната ни:

" Трябва да поставим оптимални старания на всички институции да станем член на шенгенското пространство. Незаслужено обидната позиция към България да не бъдем одобрявани в Шенген би трябвало да бъде поправена с общите ни старания ".

" Препотвърждавам позицията на Българска социалистическа партия за България във връзка с Украйна. България да се въздържа от интервенция там. Страната не трябва да приема украински войски на българска територия ", счита ръководителят на Българска социалистическа партия.

Относно присъединението на България към еврозоната Нинова съобщи:

" Внимателно би трябвало да се реши по кое време и при какви условия влизаме в еврозоната с всички опасности и всички позитиви. Но тогава, когато няма опасности за българската стопанска система, за българските фамилии, за българските приходи и за обедняването на българския народ ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР