Забелязва се силен спад при опитите и извършването на телефонните

...
Забелязва се силен спад при опитите и извършването на телефонните
Коментари Харесай

Младен Маринов: Има силен спад при „ало“ измамите

" Забелязва се мощен спад при опитите и осъществяването на телефонните измами ", съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на чуването си във Вътрешна комисия, представен от Агенция " Фокус ".

Той напомни, че преди няколко месеца е била първата огромна интервенция по обезвреждане на незаконните групи. По думите му това е посочило, че е един добър и ефикасен модел за противопоставяне на този тип незаконна активност.

" Извършителите са мобилни, изобретателни и съблюдават висока степен на нелегалност. Това го потвърди и интервенцията преди няколко дни, която обезврежда още една от групите, които се занимаваха главно с този тип незаконна активност. До момента ударите са много тежки във връзка с тези групи. Така се вижда мощен спад при опитите и осъществяването на телефонни измами. Мисля, че с продължение на работите ще успеем да реализираме цялостен надзор ", уточни още вътрешният министър.

Оставиха в ареста шестима от арестуваните в Левски за телефонни измами

Той добави, че продължава и осведомителната акция измежду жителите, която цели да увеличи тяхната информираност по отношение на този тип закононарушения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР