Забелязах крадеца на улицата. Извиках, че този мъж е крадец

...
Забелязах крадеца на улицата. Извиках, че този мъж е крадец
Коментари Харесай

Мъже заловиха крадец, задигнал 1000 лв. от медицинска сестра, докато е в операция

Забелязах крадеца на улицата. Извиках, че този мъж е апаш и той ме напръска със спрей. Разигра се същински екшън. Гонихме го 20 минути. Напръска ме в очите два пъти със спрей. Влизаше в непознати коли и изваждаше хората от тях. Това описа Йордан Доцев, който дружно със собствен другар залови апаш, който разпознали от ефирен репортаж пред Нова тв.

Крадецът отмъкнал 1000 лева от чантата на здравна сестра в София. Жената работи в дентална клиника и била в интервенция, до момента в който наглият апаш преровил портмонето й. Жената работи на две места и половината пари отивали заем.

Този мъж посещаваше нашия фитнес. Започнаха да изчезват неща. Тогава не направихме връзката, само че по-късно от наши другари разбрахме, че пребърква якета и в един фризьорски салон. Не подадохме тъжба в полицията и това е нашата неточност. Оказа се, че и никой от хората, които той заплашваше и вадеше от колите им, до момента в който го гонехме, не се е оплакал в полицията, описа Георги Петров.

Докато двамата гонили крадеца той непрекъснато ги заплашвал, че има оръжие. Двамата мъже описаха, че крадецът е чужденец, живеел от 10 година в България. Бил прочут на полицията, тъй като против него имало тъжби. Не работел, тъй като твърдял, че е неработоспособен. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР