Забавна класация: От най-сладките до най-киселите зодии – как да

...
Забавна класация: От най-сладките до най-киселите зодии – как да
Коментари Харесай

Забавна класация: От най-сладките до най-киселите зодии


Забавна ранглиста: От най-сладките до най-киселите зодии – по какъв начин да разберем с какъв човек си имаме работа? Звездите са наша страна и ще разкрият и най-тъмните секрети на зодиите. Започваме с най-сладките…
1. Риби
Вие сте толкоз сладки, че всеки, който прекара и 5 минути във вашата компания, изпада в захарна кома. Вие сте любящи, грижовни, благи, топли, деликатни, другарски настроени и подготвени да помогнете на човек в потребност. Всеки път намирате верните думи – изключително в напрегнати или неприятни обстановки. И постоянно сте толкоз сладки, че разтапяте хорските сърца съвсем като горелка ледче. Толкова сте сладки, че напряко ви завиждаме – в никакъв случай няма да бъдем толкоз непорочни като вас.
2. Рак
Хапвали ли сте в миналото „ Кит Кат “? А „ Сникърс “? Или пък „ Баунти “? А цяла торба с “M&M ”? Добре – в този момент комбинирайте всичко това в една купа с шоколадов сладолед с парещ карамел, полейте го със захарен сироп, обсипете го с десетки маршмелоус, прибавете бита сметана и на върха му боцнете една черешка. Какво получавате? Отговорът е – вие.

3. Везни

Спасявате котенцата, които не могат да слязат от високите дървета. Хващате бебетата, падащи от горящите здания. Винаги можете да кажете нещо хубаво за всеки – без значение какъв брой го ненавиждате. Ето за какво името ви провокира усмивка у хорските лица. Там, където царува мрака, вие отваряте щорите и пускате светлината. Вие сте истински сладурчета.

4. Телец

Въпреки че сте кръстени на бик, в множеството случаи сте същинско агънце. Живеете си живота и оставяте и останалите да вършат същото. Не се месите в хорските работи и настроението ви се скапва единствено в случаите, когато не ви оставят на мира. Усмихвате се и казвате „ Здрасти! “ на всеки, с който се срещнете – даже и да ги ненавиждате до дъното на червата си. Превръщате се в същински сладурчета, когато се намирате в компанията на бебета и домашни любимци – толкоз сте сладки, че докарвате зъбобол на почтените наблюдаващи.
5. Стрелец
Колкото по-топло е на открито, толкоз по-предразположени сте към света (и обраното). Колкото по-слънчево е на открито, толкоз по-добро е настроението ви. Когато се стъмни обаче, у вас умира нещо. Когато сте сладки, наподобявате на огромен и цялостен с калории захаросан ябълков къс. Когато сте кисели, сте като резлива бутилка ябълков оцет.
6. Овен
При вас поговорката „ Каквото повикало, такова се обадило “ важи в цялостна мощ. Мили сте с тези, които се отнасят добре с вас, и супер кисели към всички, които дръзнат да ви се перчат. В един и същи ден може да подарите букет с цветя на овдовялата неотдавна бабичка от последния етаж и да ритнете в слабините индивида, който ви е направил забележка за метода, по който сте паркирали автомобила си.

7. Дева

Имате и положителни, и неприятни дни. Последните обаче са малко повече, защото сте безобразно докачливи. Взимате драговолно и най-невинните мнения и не проговаряте на хората седмици наред. Когато сте сладки, сте като саралия с меден сироп. Когато сте кисели, е същото е, единствено че в сиропа има отрова за плъхове.

8. Лъв

От вас лъха непрекъснато на самосъжаление. О, още веднъж си счупихте нокът, по този начин ли? Какво, застраховката на колата ви се е вдигнала с 9 %? Не! Netflix са махнали обичания ви сериал? За бога! Само не ни казвайте, че и бургерите в обичаната ви сладкарница към този момент не са толкоз вкусни, колкото преди! Много съжаляваме, само че в действителност ли трябваше да постнете всичко това и във Фейсбук?
9. Водолей
Не сте кисели. По-скоро сте мрънкало. Ако на открито пече слънце, ще се притеснявате, че можете да хванете рак на кожата. Ако вали, ще се оплаквате, че не грее слънце. Крайно време е малко да туширате това самосъжаление. И не бъдете толкоз докачливи! Налейте малко захар в резервоара си, сладурчета, тъй като сте прекомерно кисели. Доверете ни се, никой не желае да слуша за проблемите ви.

10. Козирог

О, вижте тази нещастна и нацупена коза. Ама че ужасяващ живот водите. Не ви покачиха в работата, която така и така ненавиждате. Седите сами в столовата, дъвчете увехналата маруля и оплаквате шанса си. Има причина да се храните сами – нямате потребност някой да ви прави компания, да слуша за проблемите ви и да ви съжалява. Вие се справяте сполучливо и самички.

11 Близнаци

Вие сте едно кисело желирано мече. Когато попаднете в едно от настроенията си (а всички знаят, че имате единствено две), се превръщате в кошмарна лицемерна кучка, подготвена да забие нож в гърба на всеки. Хората ясно виждат надвисналия над главата ви буреносен облак. Ако цупенето беше олимпийска дисциплинираност, вие щяхте да сте златен медалист. Обърнете наобратно намусената си физиономия и я превърнете в усмивка, преди всичките ви другари да са ви зарязали. Разваляте настроението на всички. Ако не престанете, просто ще ви оставим вкъщи да си ридаете самички.

12. Скорпион

Има ли човек, който би споделил, че хлебарките и паяците са сладки? Е, същото важи и за скорпионите. Ако някой ви хване в неприятно въодушевление, рискува да го споходи незабавна гибел. А когато сте в неприятно въодушевление, което е 23 часа в денонощието, няма да мирясате, до момента в който и всички останали станат толкоз нещастни, колкото и вие самите. Що се отнася до сутрините, сте истински кисел призрачен сън. Приятелите ви знаят, че в случай че желаят да се самосъхранят, по-добре да изчакат най-малко 3 часа, откакто сте се събудили, преди да се опитат да беседват с вас.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР