Забавен момент се случи на пресконференцията на Рафаел Надал след

...
Забавен момент се случи на пресконференцията на Рафаел Надал след
Коментари Харесай

Надал се шегува със заспал репортер на пресконференция

Забавен миг се случи на конференцията на Рафаел Надал след успеха му над Джеймс Дъкуърт с 6:4, 6:3, 7:5 в първия кръг на Australian Open. Това бе първи триумф в формален мач на Матадора от месец септември, само че очевидно не всички присъстващи публицисти са били доста заинтересувани от коментара му за представянето.

Един кореспондент заспа на конференцията, а това не остана неусетно от Рафа, който се пошегува със обстановката. “Не е забавно през днешния ден. Знам, че си затваряш очите, с цел да се концентрираш върху това, което казвам”, показа Надал, като поздрави журналиста на италиански за “добро утро”.

" It's not interesting today. " @RafaelNadal catches reporter asleep during his press conference

@AustralianOpen #AusOpen pic.twitter.com/SMZFW139kk
— ATP Tour (@ATP_Tour) January 14, 2019
В идващия кръг 17-кратният първенец от “Шлема” ще се изправи против Матю Ебдън, който отстрани в четири сета Ян-Ленард Щруф. Надал е лидер на четвъртината на Григор Димитров, с който може да се срещнат на четвъртфиналите в Мелбърн. Надал има да пази 360 точки за международната класация от достигнатия точно четвъртфинал предходната година, когато се отхвърли при започване на петия сет против Марин Чилич заради травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР