За зла участ отново сме изправени пред избори - този

...
За зла участ отново сме изправени пред избори - този
Коментари Харесай

Кметът на Мъглиж към Възраждане: Долу ръцете от болницата в Радунци!

За зла орис още веднъж сме изправени пред избори - този път 2 в 1. Някои партии в неспособност да задоволят фанатичните властови упоритости на водачите си, още веднъж яхнаха предизборната метла. Повод за този пост са безумните и погрешни изказвания на водачите на една политическа мощ във връзка с болничното заведение в с. Радунци, община Мъглиж. За следващ път ще подчертая, че тази болница е със 100% държавно присъединяване, т.е тя е 100% благосъстоятелност на Държавата! – написа кметът на Мъглиж доктор Душо Гавазов.

По думите му след многократни негови участия по разнообразни национални и локални медии бившето здравно заведение получило,,специално ” внимание от страна на доста недобросъвестни хора – крадци.

„ След следващия сигнал за трайно непознато наличие в болничното заведение на непознати лица, най- естественото нещо е да се изпрати полицейски екип за инспекция. Оказа се, че става въпрос за доброволец, който е решил да пази здравното заведение от вандали?! Той и в този момент е там, т.е тиранинът Гавазов не му е попречил да извършва благородната си задача или предизборните си планове?! “, добавя градоначалникът.

Той слага следните въпроси към представителите на Политическа партия,,Възраждане ”:

1. Защо не насочихте злобата си против министърът на опазването на здравето, Д-р Стойчо Кацаров като принципал на ведомството, притежател на Болницата в с. Радунци? 

2. Не бяхте ли тези, които с целенасочената си политика в последната година, докарахте на власт този исполин на актуалната научно-изследователска и здравна мисъл и го направихте министър на най-грабеното и ощетявано министерство?  

3. Толкова ли е мъчно да отделите дребна сума от близо милионната си партийна дотация и да заплатите труда на мъжа- доброволец, вместо да го включвате парадно и тъпо в партийните си листи за изборите, без да има и най-малък късмет да види Парламента от близо?  

4.Как виждате даже и минимална опция с пари на данъкоплатците Община Мъглиж да заплаща за защитата на 100 % държавни обекти?  

5. Можете ли да вършиме друго с изключение на да нападате и блъскате министри с по 60 кг. живо тегло по подлезите на София, при изискване, че преди 7 месеца вие ги ръкоположихте като такива?  В обобщение: Долу ръцете от община Мъглиж!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР