За януари, февруари и март тази година 317 хиляди битови

...
За януари, февруари и март тази година 317 хиляди битови
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Електро България" отчете 13% ръст на безкасовите плащания през март

За януари, февруари и март тази година 317 хиляди битови клиенти на Дружеството избраха да платят безкасово сметките си за ток

През първите три месеца на годината 317 000 битови клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД използваха банките, интернет, терминални устройства или мобилния си телефон, с цел да платят сметките си за ток. Броят на транзакциите за интервала януари - март е над 922 000, с което доближи близо 23% от общия брой заплащания през тези месеци и означи растеж с 13% по отношение на същия интервал на предходната година. Статистиката записва и растеж от 18% при интернет заплащанията с над 103 000 заплащания повече по отношение на януари - март на 2019 година
Анализът сочи, че клиентите на ЧЕЗ Електро са предпочели опциите, които обезпечават методите за заплащане на сметки от разстояние в обстановка на изключително състояние заради заплахата от заразяване с ковид. Клиентите са осъществили заплащанията на сметките си по интернет, посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или с платежно разпореждане.

Безкасовите способи на заплащане икономисват време и старания на потребителите и ги вършат самостоятелни от мястото и работното време на касите за заплащане в брой. Средно на месец 307 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД се възползват от предлаганите от Дружеството 9 метода за безкасово заплащане - по банков път посредством пряк дебит, банкомат или платежно разпореждане, по интернет посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или непосредствено през уеб страницата на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard, които дават на клиентите и задоволително сигурност.
Над 25% от клиентите на сдружението избраха да получават и месечните си фактури за електрическа сила онлайн. Електронна фактура може да бъде декларирана на www.cez.bg, през фейсбук-профила на ЧЕЗ Електро @cezelectrobg, на телефон 0700 10 010, както и в офисите на Изипей.
Последвайте ни във фейсбук на нашата страница - @cezelectrobg, с настояща информация за електронните услуги, които предлагаме за облекчение на клиентите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР