За втори пореден уикенд сблъсъци между тимовете от Милано и

...
За втори пореден уикенд сблъсъци между тимовете от Милано и
Коментари Харесай

“Контра”: Кой ще бъде по-доволен след поредните дербита между отборите от Милано и Рим

За втори следващ уикенд конфликти сред отборите от Милано и Рим приковават вниманието в Серия “А ” и изходите от тях сигурно ще окажат въздействие върху битката за класиране в Шампионската лига. В съботния следобяд Милан посреща Лацио, а незабавно по-късно Рома е хазаин на Интер.

Тези дуели бяха акцент в “Контра ” - аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV за европейски футбол, посетител в което този път беше журналистът Ивайло Пампулов.

Заедно с Васил Сумрачки и Радослав Стойков бяха дискутирани изходните позиции на тимовете преди тези дербита. Милан е на полуфинал в Шампионската лига, само че е чак шести в Калчото, което го задължава да завоюва срещата. В същото време футболистите на Лацио са спокойни, тъй като се радват на преднина от 6 точки пред петия и надали ще пропуснат да завършат в топ 4.

След неуверените си изяви Интер си върна увереността с три следващи триумфа в шампионата. Сега обаче следва аудиенция на Рома във Вечния град, където Жозе Моуриньо знае по какъв начин да се опълчва на най-големите. И двата отбора са разкъсвани и от упованията в евротурнирите, където задачата им е класиране за финала.

В Испания Реал Мадрид се готви да победи с Купата на краля, само че противникът Осасуна не е за подценяване. Мачът ще е на безпристрастен терен в Севиля. Осасуна не загуби в последните си две гостувания на “Бернабеу ”, а преди дни оптимално затрудни Барселона като посетител.

В Англия Арсенал гостува на Нюкасъл в мач, в който рискува да загуби и последните си шансове за купата. Лондончани имат нещастието да се изправят против един от най-солидните противници в Премиър лийг през сезона, който към този момент е любимец и за третата позиция. Все отново преди дни съставът на Микел Артета разгроми Челси и сподели, че не е изгубил форма.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР