За втори пореден мач Лонзо Бол направи двуцифрен брой асистенции,

...
За втори пореден мач Лонзо Бол направи двуцифрен брой асистенции,
Коментари Харесай

Лонзо Бол: Бях наясно какво ме очаква

За втори следващ мач Лонзо Бол направи двуцифрен брой асистенции, а този път и успеха бе за Лос Анджелис Лейкърс. Тимът от “Стейпълс Сентър” се оправи с Вашингтон със 102:90, а за избор №2 в тазгодишния Драфт това бе първа среща с някой от елитните плеймейкъри в Лигата, в тази ситуация Джон Уол от Уизърдс. За разлика от устатия си татко Лавар, Лонзо демонстрира невзискателност при срещите си с медиите и избира да приказва с дейностите си на терена.

“Бях напълно наясно какво ме чака. Знаех, че всички ще ме нападат по този метод. Но нямам желание да влизам в дискусия и препирня с който и да било в Twitter. Просто желая да оказвам помощ на тима си на игрището”, сподели Бол по адрес на непрестанните нападки към него от всички страни, които в огромна част са подбудени от множеството изявления на татко му.

В 4 мача досега Лейкърс имат 2 победи и 2 загуби, а Бол записва приблизително по 11.5 точки, 9.0 битки, 9.0 асистенции и 1.0 отнети топки. Проблемите му обаче са в стрелбата, като той съумява при единствено 31.6% от опитите си от игра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР