За втори пореден ден колоните от автомобили на влизане в

...
За втори пореден ден колоните от автомобили на влизане в
Коментари Харесай

Дълга колона от автомобили се изви на автомагистрала Тракиа на влизане в София

За втори следващ ден колоните от коли на влизане в София са извънредно огромни. Много интензивно е придвижването и на излизане от града. На контролно-пропускателния пункт на Автомагистрала " Тракия " колоната от влизащи е към 5 километра, а на излизащи - към 2.

Обработката на коли на влизане е извънредно интензивно. За разлика от през вчерашния ден се пропуща по-голямата част. Много коли обаче сега са отбити на разклона за Равно поле, а служителите на реда правят спомагателни инспекции. Естествено, изискването, с цел да влязат колите в София е да имат попълнена декларация и служебна записка от шеф за това, че те имат работа в столицата.

Основният проблем е, че част от хората се заявили погрешни данни на излизане от София, изясни заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Антон Златанов.

" Огромната част от хората обясняваха по какъв начин живеят в действителност в провинцията, доказваха го с документ - с персонална карта или с сегашен адрес. Предупреждавахме, че това ще способства да не могат да се приберат, защото може би нямат адрес и в София, само че общо взето всеки обясняваше по какъв начин отива да свърши неотложна работа. Ако на всяко контролно-пропусквателен пункт се съобразяваме с всяка компания, която има друго работно време, няма по какъв начин да се случат нещата. Това са ограничения за карантина в епидемиологична конюнктура ", уточни той.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР