За втори път Пловдив ще е домакин на Българския фестивал

...
За втори път Пловдив ще е домакин на Българския фестивал
Коментари Харесай

Банди забиват симфоничен метъл във Военния клуб

За повторно Пловдив ще е хазаин на Българския фестивал за симфоничен метъл. В залата на Военния клуб среща ще си дадат най-утвърдените през последните години български банди в този жанр на метъл музиката.

На 16-ти декември на сцената ще се качат Aegonia (София), Bendida (София), Enthronement (Пловдив), Ghost Warfare (Хасково), Mystica (София), The A.X.E. Project (София). Специални посетители на събитието са одобрените Claymore (Русе).

Всички банди ще показват своята авторска музика в самобитен маратон в границите на деня. Всички почитатели на стила ще имат опция да се снабдят с продукти на бандите от мърчандайз секцията, която ще бъде обособена в залата.

Купонът стартира в 18 часа, вратите се отварят половин час по-рано. Билети към този момент се продават в Музикален Център, ул. " Отец Паисий " 3, Пловдив. Първите 100 билета ще са на промоционална цена от 10 лева След изчерпването им цената за билет става 12 лева В деня на фестивала във Военния клуб цената ще е 15 лева

За по-голям комфорт на почитателите и по-добрата организация на фестивала местата в клуба са лимитирани до 500 индивида, оповестиха уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР