За втори път испанският фестивал „Елроу” идва в София. Какво

...
За втори път испанският фестивал „Елроу” идва в София. Какво
Коментари Харесай

Испанският фестивал „Елроу” идва в София за втори път


За повторно испанският фестивал „ Елроу” идва в София. Какво прекарване готвят гостите на 26 март?

1845 година Фрага, Испания – едно семейство стартира да написа музикална история. От кабаретно шоу в едно малко градче до едни от най-успешните празненства в света.

„ Седем генерации от нашата фамилия се занимават с музика. Започнали сме с кабретно шоу, моят пра-пра дядо е основал едно от първите кафенета в Испания. По-късно - кино за черно-бели филми, питейни заведения, нощни заведения, салони и по-късно просто се опитвахме да следваме еволюцията на музиката – поп, рок, диско, по този начин до електронните празненства Елроу днес”, споделя Хуан Арнау – младши, основен изпълнителен шеф на фестивала.



От нормално тех хаус празненство, през последните години Елроу се трансформира в запазена марка. Изкуство и електронна музика в едно. Партитата се трансформират във фестивали със специфични резултати, ръчно направена украса и известни европейски DJ.

Семейството на Хуан към този момент 12 година приготвя над 20 разнообразни тематики за празненства в най-големите градове от три континента. За празненствата има повече от 50 разнообразни сета. На година те основават над 100 шоу стратегии за повече от 50 000 души по света.



Да бъдеш толкоз дълго в този биснес, обаче крие и своите опасности, а пандемията не подминава и мощни бизнеси като този. „ Забелязваме, че цените на контейнерите по света през днешния ден са два пъти по скъпи, а в случай че планираш нещо в Азия - там даже 3 пъти по-скъпи. Мислиш си, че ще натрупаш цяло положение, а в действителност не печелиш нищо. След настъпването на пандемията ни се наложи да бъдем по-креативни отвсякога. Започнахме да мислим какво друго бихме могли да създадем и тогава започнахме с шоу стратегии онлайн, с виртуална реалност”, споделя Хуан.



В България Елроу ще гостува с тематиката за „ Китайската нова година”.

Шоуто ще завладее София с танцуващи дракони под светлините на ръчно направени фенери. Артисти, преобразени като всемогъщото страшилище Ниан и богът на щастието. Дим и конфети.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР