За втора поредна година у нас се проведе конкурс за

...
За втора поредна година у нас се проведе конкурс за
Коментари Харесай

Зад кулисите на единствения у нас конкурс за драг кралица

За втора поредна година у нас се организира конкурс за мил кралица. Това са мъже, постоянно хомосексуални, само че не наложително, които влизат в пресилен театрален облик на жена. Правят го за шоуто и с цел да се забавляват.

У нас най-известната мил кралица е Дженифър Бенедикшън, която от предходната година провежда и конкурс за мил кралици. Претендентките са от цялата страна, 7 на брой, показват се в три тура. В първия всяка от тях взема решение по какъв начин да излезе на сцена, във втория кръг демонстрират гения си, а в третия се показват с обилни вечерни рокли.

" Най-важният кръг е втори кръг, тъй като те там демонстрират себе си, своите умения на сцена. Това не е бюти конкурс, а конкурс за гении. Няма тур по бански, въпреки всичко сме мъже в токчета и рокли ", споделя организаторката на състезанието Дженифър Бенедикшън.

А за гримьорите се пада най-трудната част - да трансфорат един мъж в жена. Често преобразяването лишава от 3 до 5 часа. Малина Янк е миналогодишната победителка в състезанието и първата въобще в България коронована " мил кралица ".

" Няма по какъв начин да не е тежка короната, тъй като в едно общество като нашето, което към момента не е толкоз обиграно с сходни облици и хармония, няма по какъв начин да не е мъчно. Ние се стремим да покажем, че това е нещо, което забавлява, няма нищо толкоз фрапантно зад цялото изкуство, то е преди всичко изкуство, преобразяване. ", изяснява Малина.

Тазгодишната победителка е Авра Делано: " Аз имам пристрастеност към театралните изкуства, да танцувам на сцена, получава се заряд, който е упоителен. Моят гений е танци на токчета. "

Тя изяснява, че псевдонимът й значи безпорядък, разхвърляност, думата е българска, само че остаряла и се употребява в избрани краища на страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР