За втора поредна година иновативната платформа ще даде сцена за

...
За втора поредна година иновативната платформа ще даде сцена за
Коментари Харесай

Индустрията ще представи 15 искания към политиците на българския Давос - Powers Summit

За втора поредна година новаторската платформа ще даде сцена за конструктивен и действен разговор лице в лице сред властта, бизнес водачите, науката и гражданския бранш.

Остават единствено няколко дни до събитието, което събира представители на водещите стопански сили в страната дружно с ръководещата власт в една платформа - Powers Summit. Първият формат без аналог в България и Европа ще се организира на 20 декември в зала Джон Атанасов в София Тех Парк.

На Powers Summit ще бъдат показани 15 настояванията и цели към които бизнесът и промишлеността се сплотяват. Лидери на парламентарно-представените политически партии в България ще изслушат и отговорят непосредствено дали парламентарната им група ще поддържа

КОЙ Е НА POWERS SUMMIT?
част от политическите водачи и представители на повече от 30 от най-големите организации на промишлеността в страната, бизнес водачи и учени.

Като продължение на платформата от 2021г., на Powers Summit политиците не приказват между тях и един против различен, а се свързват в разговор с представителите на бизнеса и техните претенции и цели. Платформата цели да влага груповата просветеност на страната в основаването на устойчиви решения за бъдещето на България в действително време по водещите тематики в разговор с бизнеса, гражданския бранш и науката.

Powers Summit слага настояванията на бизнеса в светлината както на медийните прожектори, по този начин и в очите и ушите на лидерските екипи на парламентарно показаните партии и държавното управление.

Основни тематики на Powers Summit 2022 са опазване на здравето, енергетика, проект за възобновяване и резистентност, предприемачество, стабилно развиване.

За последна година форматът предлага извънреден отворен достъп до гости. Поради огромния интерес най-късно на 16 декември регистрацията за форума ще бъде затворена. Билети към момента може да бъдат декларирани на.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР