За всяка болест има ефикасни природни средства, показва опитът на

...
За всяка болест има ефикасни природни средства, показва опитът на
Коментари Харесай

За всяка болка - билка: 10 безценни съвета от проф. Мермерск...

За всяка болест има ефикасни естествени средства, демонстрира опитът на проф. Мермерски.

Ефективно средство за нормализиране на високо кръвно налягане да вземем за пример е примес от недопечен белтък, канела, кафява захар и целина.

Сок от ябълки пък оказва помощ на хората със сърдечни проблеми.

За захарен диабет пък професорът предлага примес от пасиран лимон и канела, която да се взема три пъти на ден.

При артрити, артрози, дископатии и ставни болки оказва помощ сок от лимони, моркови и спанак в съответствие 4:10:6 обемни елементи, както и запарка от брезови листа, коприва и шипка в равни пропорции. Противовъзпалително при мъчителни стави работи компрес от затоплени листа от дъб.

При възпалени бъбреци или бъбречна непълнота проф. Мермерски предлага запарка от листа от чемшир, която прочиства бъбреците и понижава равнището на креатинина, уреята и пикочната киселина.

При инфектиране на простатната жлеза пък би трябвало да се употребяват повече броколи, брюкселско зеле и люти чушки.

При отичане на корема от газове, както и недоволства от колит професорът също има изпитано естествено средство - примес от първокласен зехтин, естествен пчелен мед и малко здравна дъвка.

При запек оказва помощ кисело мляко с овесени трици, както и бульон от сварено ленено семе и праз лук, при бронхиална астма - настърган на ситно хрян, заплетен с пчелен мед.

При анемия, с изключение на усилване на потреблението на храни, съдържащи желязо като черния дроб, проф. Мермерски предлага да се пие най-малко три месеца сок от алено кръмно цвекло, моркови, ябълки, спанак и черна ряпа, който набира доста желязо, витамин В12 и фолиева киселина. За отплата на дефицита на желязо има и друга лесна, само че ефикасна рецепта - забивате пирончета в една ябълка вечерта и на сутринта я изяждате, откакто е поела желязото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР