За всичко е виновна тая чалга, бе! Трябва доживотен затвор

...
За всичко е виновна тая чалга, бе! Трябва доживотен затвор
Коментари Харесай

Орхан Мурад: Чалгата трябва да се забрани със закон, ще отлепим с американска музика

 " За всичко е отговорна тая чалга, бе! Трябва пожизнен затвор за слушащите чалга! Със закон да я забранят! Пфууу, до каква степен ни докара тая чалга! На най-първите места по всичко неприятно и на най-последните по всичко хубаво сме поради нея! " Това яростно и с голяма доза подигравка обръщение насочи фолклегендата Орхан Мурад. Бурното му изявление е предизвикано от случая, при който водач на кола за спешна помощ от Пловдив беше уволнен от работа, откакто пусна чалга на болен пациент. Водачът загуби работата си, макар че стана ясно, че возеният в колата за спешна помощ самичък е поискал музикалния привет.

" Нашият някогашен сътрудник е изпълнявал предпочитание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, с цел да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното положение на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им ", изясни представител на компанията за частни коли за спешна помощ, чийто някогашен чиновник е Петьо.

Цялата история съществено ядосва Мурад, на който евентуално му е писнало да чува, че отговорна за всичко - от проблемите в България до топенето на ледниците в Гренландия.

" Мисля, че би трябвало да се слуша единствено американска музика, с цел да можем да отлепим от дъното - да тръгнем нагоре! Да си повишим стандарта на живот и да си върнем ценностната система. Например би трябвало да се задължи народонаселението да слуша Ники Минаж (американска рапърка - б.а.) и темподобни нечалга върхове! ", продължи в същия дух изпълнителят на " Хиляди слънца ".

" Чалгата би трябвало да се забрани със закон. Заради тая чалга Бат Бойко и министрите му не могат да си гледат работата. Виж, че започнаха да ги арестуват. Ами пречи. По през целия ден бумка крепко чалга и хората не могат да работят. Не става по този начин! ", добави колоритно Орхан, който е прочут, че има позиции по редица публични тематики и не си премълчава нищо, когато се почувства обиден.

Негов другар се майтапи с Мурад, че единствено Джъстин Бийбър ще ни оправи. Певецът има отговор и за това предизвикателство: " О, аз желая Селена Гомес да ма упраи (оригиналният правопис е непокътнат - б.а.)! Никакви чалги! Какво е това - всеки чалга ми слуша тука!? ", затвърди позицията си чалга легендата.

" Във всички ранглисти сме на последните места. А за неприятните, като обучение, опазване на здравето, смъртност, престъпност, мизерни заплати и пенсии, демографски срив, позорен стандарт на живот - изключително на пенсионерите и хората с увреждания - на първите места. И най-лошото е, че младежите прокудени напуснаха, а останалите нямат сили и воля - като гърците да вземем за пример, да излязат и да пометат и санкционират виновниците за това състояние ", разяснява неотдавна пред " България Днес " Мурад.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР