За всички е известно, че бабата на Азис бе една

...
За всички е известно, че бабата на Азис бе една
Коментари Харесай

"Знам кога ще умра": Азис разкри най-голямата тайна в живота си

За всички е известно, че бабата на Азис бе една от най-големите ясновидки в България. През 2019 година Станка от Костинброд издъхна на 84 година, откакто сама предсказа гибелта си година преди този момент в телевизионно изявление. Е, очевидно тази заложба се предава от потомство на потомство, тъй като гадателски качества имат както дъщерите ѝ, по този начин и внукът ѝ Васил Боянов - прочут с псевдонима си Азис. 

Виж още: Андреа е гневна? Кобрата хвърли ръкавицата, призна за новата си жена

В телевизионно изявление поп-фолк звездата разкри, че е наследил част от тези качества. " Винаги съм имал тази заложба и считам, че това е нещо галактическо. Аз върша диагнози за заболявания на хора, които не познавам - споделям им по какъв начин би трябвало да се лекуват. Просто виждам всичко - даже и неприятното. За страдание виждам бъдещето и на околните си, което е извънредно ", показа изпълнителят. 

Виж още: И Бог сътвори Марго Роби: Актрисата слиза от небето, с цел да изиграе Барби

По негови думи той самият даже знае на какъв брой години ще почине и какъв ще бъде тъкмо тогава животът му: " Аз ще умра на 87 години от напреднала възраст с доста деца, кучета и котки към себе си. " Неговата колежка Галена удостовери думите му, защото тя показа, че от време на време се случва той да сънува нещо съдбоносно за нея, което се случва в реалност. 

Виж още: Голи фотоси на кг: Сара Драгулева пусна палави разкрития за Папи Ханс

Историята на Азис е позната на хората с обстоятелството, че той се ражда в затвор. Преди това майка му Гергина е желала да направи аборт, само че татко му, от който идва музикалната му заложба, изрично не разрешава това, защото още тогава е знаел, че Васил ще им донесе голямо благополучие в живота. Животът изправя цялото семейство пред стотици компликации - апетит, бедност, ограничения, които и до ден сегашен Азис помни  - всеки тежък миг от детството си. За първи път в ефир изпълнителят разкри, че е изгубил татко си в резултат на COVID-19, което остава поредения белег върху него.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР