За всеки родител едно от основните предизвикателства е да осигури

...
За всеки родител едно от основните предизвикателства е да осигури
Коментари Харесай

Пет забавления, които може да осигурите на своите деца през празниците

За всеки родител едно от главните провокации е да обезпечи разнообразна и добре уравновесена стратегия за своето дете. Само че не постоянно има подобаващи благоприятни условия, изключително когато е неприятно времето и не можем да се разходим в парка. Тази година времето не е на наша страна и е хубаво още от в този момент да помислим какво може да вършим с децата, с изключение на да готвим и боядисваме яйца дружно, което несъмнено не е за занемаряване.

В нашата стратегия към този момент има няколко забавни благоприятни условия, част от които сигурно може да ви бъдат потребни.

Котаракът в чизми . Постановката ще се играе в Столичен Куклен Театър – Салон " Янко Сакъзов " на 19-ти и 20-ти април от 12:00ч.

Музикални съботи в музикална занималня Music Circle. Благодарение на тях децата могат да открият своя гений или потребно занимание, да посвирят на разнообразни елементарно управляеми и благозвучни принадлежности, да развият своите музикални и артистични способности посредством разнородни и занимателни музикално-образователни игри под управлението на професионален музикант и музикотерапевт.

Адрес: ул. Шандор Петьофи 55 (до НДК, до ул. Цар Асен) от 11:00 до 13:00

Рио 2 или Мистър Мистър Пибоди и Шърман . И двата кино лентата са невероятни и няма да съжалявате, в случай че заведете децата си да ги гледат.

Арт работилници за деца в магазин Импресия . Всяка събота в Имресия се провеждат разнородни работилнички за деца, които им дават опция да опознаят света на изкуството и разнообразни техники. Заниманията са от 10:00 до 11:30 и от 12:00 до 13:30ч.

Катерене за деца. Това е необикновено премеждие, изключително за дребни и огромни момченца. С огромният ми наследник сме обиколили няколко зали, само че най-хубавата,  която сме разкрили до този миг, е тази в Paradise Center.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР