За вчерашните 24 часа има общо 19 нови случая на

...
За вчерашните 24 часа има общо 19 нови случая на
Коментари Харесай

Нови 10 оздравели от COVID-19 в България, има още починали, всички с придружаващи болести

За вчерашните 24 часа има общо 19 нови случая на ковид, 9 от тях са влезнали в болница, няма нова област с потвърден случай. Общо 695 са случаите на ковид, което е 2,8% нарастване на дневна база. Това съобщи началникът на Националния спешен щаб генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски.
Има акушерка, болна от ковид - тя е от " Спешна помощ ", по този начин към този момент болните от COVID-19 медици са 37. 81 са публично излекуваните от ковид, което значи 10 нови. Починалите са 35 - новите смъртни случаи са 4, всичките с хронични болести, в това число артериална хипертония и диабет, само че има и хора под 50-годишна възраст измежду умрелите в последните 24 часа.
122 случая на заболели с COVID-19 са настанени в болница има в София, 28 от които са в интензивно поделение.
Мутафчийски благодари на американското посолство поради подаяние от 651 PCR теста. Той подсети, че PCR лабораториите се усилват с още 11, по заповед на здравния министър Кирил Ананиев.
Очаквайте детайлности!
Още: " Коронавирус: Съединени американски щати е образец за неприятно ръководство на рецесията, в Албания с модификации на полицейския час "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР