За ужасен проблем разказа по bTV семейство от Перник. Домът

...
За ужасен проблем разказа по bTV семейство от Перник. Домът
Коментари Харесай

Фекални води наводняват семеен дом в Перник

За ужасяващ проблем описа по bTV семейство от Перник. Домът им няколко пъти е наводняван от битово-фекални води, които преливат в стаите им, при което надигат настилката и паркета им безусловно плува в тях. Грозната обстановка за последно се случила в понеделник, след мощни дъждове.

Според пострадалия, който живее в къщата със брачната половинка си и 5-годишното си дете, домътн е безусловно негоден поради фекалните наводнения. Той изясни, че след ремонт, при който са извадени остарели павета, са почнали проблемите. Дори и след разчистване, миризмата от отходните води остава. Дори и тоалетната е неизползваема, описа той пред кореспондент.



От общината и персонално кметът на Перник знаят за казуса, само че се оправдават, че нямат нужната машина, с цел да ремонтират проблематичната шахта, поради която става наводненията.

В момента фамилията се избавя от ново смрадливо наводняване, като контролират равнището на водите с помпа, която пък ги излива на улицата. Обещан е незабавен ремонт на шахтата, който обаче не е почнал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР