За тях възрастта е само число в документите им за

...
За тях възрастта е само число в документите им за
Коментари Харесай

Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които все още зашеметяват с красотата си

За тях възрастта е единствено число в документите им за идентичност. Те имат много дълъг стаж в Холивуд, само че времето не изтрива блясъка им. Въпреки че са трансферирали седемдесетата си година, тези дами блестят по-ярко от всеки път и единствено ни карат да стискаме палци и да се надяваме, че и ние ще изглеждаме по този метод на тяхната възраст. 

Някои от тези актриси разкриват, че тайната на свежия им тип се крие в спазването на прецизен хранителен режим, спорт и добра грижа за кожата. Някои от тях са се възползвали и от услугите на пластичните и естетични хирурзи и не го крият.

Каквито и да са аргументите за тяхната зашеметяваща визия, тези дами могат единствено да са причина за удивление. Защото това да не влезеш в стандарта за старата жена, която сякаш се е отказала от живота, е израз на старателен труд, храброст и непримиримост.

Вижте в галерията по какъв начин времето е трансформирало тези 12 ослепителни дами, които покориха Холивуд преди десетки години и към момента озаряват върховете на киноиндустрията с хубостта си.
 Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които към момента зашеметяват с хубостта си  Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които към момента зашеметяват с хубостта си  Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които към момента зашеметяват с хубостта си  Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които към момента зашеметяват с хубостта си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР