За твърде любопитен куриоз сигнализират читатели на Варна новини“, които

...
За твърде любопитен куриоз сигнализират читатели на Варна новини“, които
Коментари Харесай

Куриоз или далавера? През септември спасители „откриха“ сезона на плажа в Камчия

За прекомерно любопитен куриоз алармират читатели на „ Варна вести “, които посещават постоянно плажа в к.к. Камчия. През целия сезон този плаж, който няма концесионер, е бил оставен без водно избавяне, само че в първите дни на септември са докарани уреди и са се появили спасители?! 

„ Дали някой не се майтапи? “, това била първата мисъл на П.А., който ни изпрати фотосите на зъзнещите спасители, „ откриващи “ сезона в курорта. По-късно читателят ни заподозрял, че може да има и други по-сериозни аргументи за закъснелия старт на морското избавяне във Варненско – безхаберие или спекулация. Ето какво показа той пред наш кореспондент:

„ Задължение на Държавата в лицето на регионалният шеф на Варна е да приготви и обезпечи водно-спасителната активност на оповестените за неохраняеми плажове в района. Обезпечаването с водно-спасителна активност през летния сезон на неохраняемите морски плажове коства едни съществени пари и в случай че тази активност започва от началото на м. Септември, то разумно поражда въпроса: Къде са отишли средствата, планувани за предходните три месеца?

Или това, или на някого въобще не му е пукало за хората на неохраняемите плажове. И в двата случая би трябвало да бъде потърсена отговорност на овластените от Държавата лица, които или не са си свършили работата, или просто са „ пренасочили “ средствата за в друга посока… “

Оставяме без коментар фотосите на зъзнещи спасители от празния и прохладен плаж:



Постовете стоят празни, тъй като всички спасители са се събрали към един от тях „ на раздумка “



На 5 септември спасители зъзнат на плажа в к.к. Камчия
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР