За трети път родители и деца ще се насладят на

...
За трети път родители и деца ще се насладят на
Коментари Харесай

Прочутите семейни Концерти на възглавници гостуват в Пловдив

За трети път родители и деца ще се насладят на фамозните Концерти на възглавници в град Пловдив. Вълнуващата стратегия ще бъде показана от 11:00 и 17:00ч. на 5 ноември, неделя в Регионалния исторически музей. Събитието е отдадено на приближаващия все по-популярен празник Вси Светии и по този мотив всички посетители са поканени да дойдат облечени като най- обичаните си герои и облици от киното, литературата и музиката. Всички маски,костюми и обичани аксесоари за Вси Светии са позволени, а най-смелият костюм измежду преобразените вещици, тикви, принцеси и всевъзможни чудати същества ще бъде отличен със специфична премия.

Концерти на възглавници са план на Модо България и са оценени от публиката като най-престижния и сполучлив цикъл от типичен концерти за деца в България. Те са първите фамилни камерни концерти в страната ни, носители на премията на Българско Национално Радио и предаването Allegro Vivace за Проект на годината, както и на наградата Златна игла, връчван от Classic FM радио.

Концерт на възглавници за Вси Светии е квалифициран особено за събитието от обичания на дребни и огромни Брас квинтет и ще показа увлекателна стратегия с красиви тематики от най-известните мюзикъли, опери и други жанрове в класическата музика. Ще прозвучат творби като „ Ню Йорк, Ню Йорк “ от Джон Кандер, “Слонът” из “Карнавал на животните” от Камий Сен-Санс, „ Холивуд “ от Михаел Щьор и други. Богатият и въодушевяващ тон на медните духови принадлежности тромпет, тромбон, валдхорна и туба ще накара дребните крачета да затанцуват в такт с музиката. По традиция ще бъде връчен и орден за най-послушен родител, а след концерта дребните фенове ще могат да се допрян до всеки един от духовите принадлежности и да се срещнат с изпълнителите.

Един час преди всеки концерт ще се организира и Работилница на възглавници, в която децата ще могат да изработят хубав сувенир за спомен от концерта. Участието в нея е гратис.
Билети за събитието се оферират на място преди всеки концерт и на www.pillows.bg.
.
тагове концерти на възглавници Вси Светии  Прочутите фамилни Концерти на възглавници гостуват в Пловдив  Прочутите фамилни Концерти на възглавници гостуват в Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР