За трета поредна година в общината се организира Коледен базар

...
За трета поредна година в общината се организира Коледен базар
Коментари Харесай

За трета поредна година в община Костинброд се организира коледен базар

За трета поредна година в общината се провежда Коледен базар в типичния за празника жанр с дървени къщички, ситуирани пред постройката на община Костинброд!

Къщичките допълват празничното въодушевление в града, редом с Коледната декорация, която общината сложи както в централната градска част, по този начин и на някои квартали на града.
Базарът предлага единствено присъщи за Коледа лакомства, продукти с коледна тематичност, сувенири, играчки и декорации направени от деца от учебните заведения и детските градини в общината или консуматори на обществените ни услуги.

Коледен щанд тази година имаше  Дневен център за работа с деца на улицата, Център за социална поддръжка „ Промяна “, Център за обществена рехабилитация и интеграция „ Надежда “, „ Център за информиране, консултиране, образование и поддръжка на пълнолетни лица в неравностойно състояние в Община Костинброд “, Първо ОУ “Васил Левски “, Второ ОУ “Васил Левски “, ДГ “Детелина “, с. Драговищица, БЧК и БМЧК - Костинброд. Тази година присъединяване на Коледния базар взе и художникът Денислав Тодоров с коледни картички и дребни пейзажни картини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР