За това призова по Нова телевизия от Балтимор икономистът проф.

...
За това призова по Нова телевизия от Балтимор икономистът проф.
Коментари Харесай

Проф. Стив Ханке: Българската правосъдна система е истински виц, стойте далеч от еврото

За това прикани по Нова телевизия от Балтимор икономистът проф. Стив Ханке, на който се приписва, че е татко на българския валутен ръб. Според него съмнителни икономисти хвърлят прахуляк в очите на хората, предлагайки еврото, само че това мирише отвред на машинация.

Имате система на валутен ръб, който спря хипер инфлацията в България и я стабилизира. Българинът би трябвало да се запита за какво ви е належащо влизане в еврозоната, откакто валутният ръб работи добре, сподели още той.

Ако човек желае да разбере какви ще са следствията и за какво е рисково България да размени лв. с еврото, погледнете Гърция, която се сблъска с една от най-големите банкови и финансови рецесии. Когато има валутен ръб има фискална дисциплинираност. Сега България е с най-нисък външен дълг. Присъединяването към еврото ще провокира взрив на корупцията. Никой не задължава България да го направи, тук виждам сенки на корумпирани хора. Интересно е дали някои от лицата в листата „ Магнитски “ не са били дейни за влизането на еврото.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР