За това първа съобщи през Instagram известната в Русия автор,

...
За това първа съобщи през Instagram известната в Русия автор,
Коментари Харесай

Трагедия. Толкова Скоро След Признанието Си За Страшната Си Диагноза Ни Напусна Любимата Звезда. Сирачето Й Ридае, В Адски Мъки Почина

За това първа заяви през Instagram известната в Русия създател, реализатор и правист Екатерина Гордон. Тя и доста известната тв водеща Лена Кудрявцева, бяха най-активните защитнички на Стела Барановская в общественото пространство, когато против актрисата от предходната година стартира лавина от обвинявания в измамничество - събиране на пари за " несъществуваща болест ", и че употребила събраните 12 милиона рубли /някъде - долари?/ за луксозен живот, а не за лекуване, написа impressio.dir.bg.



След терапия в Съединени американски щати и Мексико, за които в Русия вървеше слуха, че се провеждали в " масажни студиа ", а не в клиники, Барановская бе изправена надали не на обществен съд в доста гледаното предаване " Пряк ефир " по един от каналите на Руската телевизия, в което тя трябваше да дава отговор на нападките на своите обвинители. В предаването участваха хора от разнообразни специалности - актьори, психолози, лекари, предприемачи и други, както и хора с диагнозата рак. Барановская е страдала от тежкото заболяване остра лимфобластна левкемия.

След гибелта на младата актриса, към този момент втора седмица през ефира, в печатните медии и обществените мрежи текат обвинявания сред двата лагера, които се заформиха приживе на актрисата - " За " и " Против " нея. Макар че този спор към този момент да няма никакво значение, тъй като е решен от гибелта.

Стела Барановская има 6-годишен наследник Даниил, чиято орис към момента не е решена - не е ясно кой ще поеме попечителството над момченцето. За него сега се грижели Екатерина Гордон, тв водещата Лера Кудрявцева, певиците Зара и Анфиса Чехова.

" Стела умря като страдалец - в пъклен болки!.. " е написала в известието за гибелта на актрисата Катя Гордон.

В предаването " Пряк ефир " от 2016 година Стела оповестява, че е в ремисия. Нещо повече - по юношески самоуверено споделя, че е " победила рака ". Признава, че не могла да понесе болките след химиотерапията и се отказала от нея. Избрала да се лекува по различен способ, прочут като фотодинамична терапия. Част от парите в сумата от 12 милиона $, й дал неин другар, загатва и за избраник в Америка, с който е трябвало да подписа брак. Два месеца преди избраната дата за подписване на брак, Стела научава страшната диагноза.



Обвинителите й настояват, че не са виждали документи от клиниките за лекуване, въпреки да се оказа, че има такива. Както и голям брой фотоси, доказващи лекуването. Фотодинамичната терапия е способ, известен в Америка, и залага на реакция от хлорофил, който под въздействието на лазер, реализира обособяване на О2 към клетките.

В студиото бе изработен телемост с клиниката, в която се е лекувала по този способ Стела. Оттам дадоха отговор, че главният им способ на лекуване е детоксикация и че лекуването при тях коства към 3470 $ седмично. Някои от присъстващите реагираха, че Барановская не е трябвало да се отхвърля от химиотерапията, други - че това е въпрос на персонален избор и че има доста излекувани и без химиотерапия.



Майката на Стела Барановская - Лариса Крючонкова, която е била с щерка си по време на химиотерапията, описа за тежките моменти, които е трябвало да изживее щерка й - непоносимите болки, които е изтърпяла. Крючонкова показа, че в предишното тя също е имала тежък здравословен проблем с гърдата, и че тогава също се е отказала от химиотерапия - станала вегетарианка и почнала да се усеща доста добре.

Жената отговори на подхвърлените обвинявания, че една добра майка не би разрешила детето й да откаже обичайното лекуване, като сподели, че това е въпрос на персонален избор и на вътрешен глас.

В звездния хайлайф на Русия и след гибелта на Барановская вървят клюки за мистериозния й персонален живот. Стела не е омъжена, никой не знае кой е бащата на сина й. Родена е на 26 юли 1987 година По незнайни фамилни аргументи, е отгледана от баба си, която е жива. Двете живеят оскъдно, само че Стела от раз е призната да следва в МХАТ и приключва театралния институт.

Някои настояват, че е имала разказ с богаташкия наследник Максим Котин, други - че двамата са били просто другари. Майката на Котин - Ирина Винтер била дизайнер и арт-директор на " Галерията на Мосфилм ". Снимки на влиятелната дама има в светските летописи. В просторно изявление за сп. " Вог ", Ирина Винтер споделя за градината си. Съпругът й - Игор Котин, бащата на Максим, в предишното оглавявал медийния департамент на Русия в Швейцария, понастоящем е в листата на учредителите на крупна компания, вложител в енергетиката на Русия.

След гибелта на Стела Барановская, Екатерина Гордон написала писмо до семейство Котини, в което ги моли да оказват помощ на дребния Даниил, останал без майка. Отговор не последвал, електронната поща била блокирана.

Сега мнозина се упрекват, че са били прекомерно жестоки и несправедливи в обвиняванията си против Барановская, само че за това е към този момент прекомерно късно. Според множеството съветски звезди, в този момент най-важното е ориста на сина й./Еми Мариянска
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР