За тормоз в СУ „Васил Кънчов“ във Враца сигнализираха вбесени

...
За тормоз в СУ „Васил Кънчов“ във Враца сигнализираха вбесени
Коментари Харесай

Тормоз в СУ „Васил Кънчов“ във Враца! Момичета се изгавриха със свой съученик, заснеха го на видео /снимки/

За тормоз в СУ „ Васил Кънчов “ във Враца алармираха вбесени родители пред организация BulNews.
Случката е от по-рано през днешния ден. Борислав седял на чина си в класната стая през едно от междучасията. Той си приказвал с приятелите си, когато съученичките му Михаела и Илияна пристигнали при него и изсипали тубичка с крем върху главата му, снимайки всичко на видео и подигравайки му се.
Боби се обадил на родителите си и майка му - Рени Калеева, обезпокоена пристигнала в учебното заведение на сина си. Двамата провели диалог с педагогическия консултант, който я помолил казусът да не стига до медиите, с цел да не бъде раздухан, защото е краят на образователната година и не е належащо да се разгласява. Тя обаче декларирала, че няма да остави нещата без последици.
Ядосаната жена описа пред наш екип, че това не е първият път, в който Борислав е унижаван. Тя е безапелационна, че няма да разреши детето ѝ да бъде жертва на тормоз, под какъвто и тип да е той.
„ Ще упорствам за наказване. Така могат и запалителна течност да му изсипят на следващия ден. Бих приела и съм приемала и разбирала всичко, тъй като са деца и са пред пубертет. Но да го снимат и да му се гаврят не е обикновено. Няма да разреша на никой повече да унижава детето ми “, сподели още майката на Боби.
По думите на дамата има групичка деца, които постоянно си разрешават да тормозят съучениците си. Учителите са безсилни да се оправят с казуса, а и доста от случките даже не доближават до тях. Родителите също не взимат ограничения по отношение на държанието на децата си. Днешната подигравка даже е осъществена от момиче, чийто татко е служител на реда.
„ И преди ми е разказвал, че е удрян, бутан и обиждан, само че постоянно съм мълчала, оправдавайки обстановката с годините им. Това обаче мина всевъзможни граници “, добави вбесената жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР