За страната ни е жизнено важно да има стабилно евро-атлантическо

...
За страната ни е жизнено важно да има стабилно евро-атлантическо
Коментари Харесай

Владимир Левчев само за ДЕБАТИ.БГ: България, заедно с целия Европейски съюз, на практика е във война

За страната ни е витално значимо да има устойчиво евро-атлантическо парламентарно болшинство и държавно управление. Защото България, дружно с целия Европейски съюз, на процедура е във война.

Това разяснява в изявление за ДЕБАТИ.БГ писателят и публицист Владимир Левчев в коментар за политическата обстановка в страната. По думите му съветският президент Владимир Путин вижда войната против Украйна, като война с Европейски Съюз и НАТО.
А България беше поименно упомената като вражеска страна. Освен това тактиката на Путин, изключително у нас където има мощно русофилство, е да работи от вътрешната страна, по всевъзможен начин на разузнаването, хибридната война и
политиката да дестабилизира всяка “вражеска ”, т.е. несклонна да го поддържа страна “, разяснява писателят.
По думите му „ Възраждане “ е партия, която има за задача да подронва демократичния либерален режим в страната и това е проличало изключително при митингите на миньорите.
Миньорите имат съображение да се безпокоят за работните си места. Този развой на прекосяване от невъзобновяеми енергийни източници, каквито са въглищата, към възобновими, не минава без митинги и в другите европейски страни. Но в предизборна конюнктура Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и “Възраждане ” се възползват от това и напълно гласно поддържат и подстрекават митингите. Оказа се, че измежду уредниците има и политически ангажирани лица и претенденти в изборни листи. А изключително “Възраждане ”, това е една партия с съществена задача да подрива демократичната народна власт в България и евро-атлантическата ни принадлежност с всевъзможни средства, една партия, в която реториката на водачите й постоянно безусловно съответствува с тази на путинската агитация “, изясни Левчев.
Според него проблемите в енергетиката са отлагани с години, тъй като държавните управления на ГЕРБ и служебните държавни управления не са посмели да „ рискуват всеобщи митинги “, които постоянно могат да се чакат, когато се вършат неизбежни промени.

„ Същото беше и със стопроцентовата ни (в близкото минало) газова взаимозависимост от Русия “, изясни той.

Цялото изявление четете на следващия ден
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР