За старта на новата учебна година Александър Сано подари на

...
За старта на новата учебна година Александър Сано подари на
Коментари Харесай

Дъщерята на Александър Сано ходи на училище с модерен ключодържател

За старта на новата образователна година Александър Сано подари на щерка си Ава ключове за у дома и съвременен аксесоар за безконтактно заплащане. По този метод артистът отпразнува самостоятелността на момичето, което към този момент учи в V клас.

Сано признава, че тази година в фамилията е имало огромни безредици освен към първия образователен ден, само че и във връзка порастването на Ава. Тъй като щерка му е към този момент в V клас, артистът и брачната половинка му Нели Атанасова взеха решение да й гласоподават доверие и тя да стартира да се придвижва сама до учебно заведение. По този случай известните родители подариха на своето пораснало момиче лични ключове за у дома, с цел да може да се връща вкъщи независимо. Освен това красивата госпожица получи и съвременен аксесоар за безконтактно заплащане на iCard.

„ Решихме да подарим на Ава чип за безконтактно заплащане. Тя е доста щастлива, тъй като аксесоарът е комфортен, хубав и удобен, с него ще може да прави покупки бързо и елементарно. А аз съм спокоен, че детето няма да се допира до монети и банкноти. Отделно от това е комфортно, тъй като постоянно ще дефинирам и знам какъв брой може да харчи “, споделя артистът.

Родителите, които държат на сигурността на децата в учебно заведение, могат също да се възползват от новаторските благоприятни условия на новите и, които предлага българският цифров портфейл iCard. Вместо да броят монети или банкноти, учениците могат да вършат заплащания безконтактно - с комфортен, моден и удобен аксесоар. Той е стилен и лек, може да се сложи на ключове или верижка към врата.

С помощта на ключодържателя учениците имат опция да платят закуската си, билет за градския превоз или да създадат каквато и да е друга покупка, без да се постанова да употребява пари в брой, дебитна карта и други Ключодържателят е с вграден NFC чип, който е обвързван със сметката на родителите, тъй че те да могат да ръководят дневния предел. Благодарение на новаторската технология възрастните могат да управляват сумите, които децата им харчат, а при всяко направено заплащане получават и уведомление.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР