За София са необходими бързи, по-малко бюрократизирани и по-електронизирани общински

...
За София са необходими бързи, по-малко бюрократизирани и по-електронизирани общински
Коментари Харесай

Кметът на р-н Лозенец: За София са необходими бързи, по-малко бюрократизирани и по-електронизирани услуги

За София са нужни бързи, по-малко бюрократизирани и по-електронизирани общински услуги, по-добро сметосъбиране, по-добра поддръжка на парковете и главната инфраструктура в града. Това съобщи пред БНР Константин Павлов - кмет на регион " Лозенец " и претендент за нов мандат.

Той подсети, че ГЕРБ ръководят столицата от 18 години. И призна, че има реализирани някои неща. При други обаче има проблеми - сметосъбирането, почистването, поддържането на зелените площи. Районният кмет на " Лозенец " означи, че за тези години не са се намерили пари за нови паркове. Павлов изброи нещата, които самият той е съумял да направи за своя регион. 

Истинската власт е в общинските препоръки , тъй като те дефинират бюджетите и взимат решенията за покупко-продажбите, те поддържат една или друга стратегическа посока за развиване на града, акцентира той в предаването " Преди всички ". Според него  " дясното " в София не се разцепва

" В момента би трябвало да водим диалог за общината , тъй като след 18 години имаме късмет да водим диалог за това в какъв град желаеме да живеем и накъде да върви той. Вместо това се занимаваме с ненаписаното си домашно за Държавна сигурност и за отминалия преход ", разяснява Константин Павлов.

Според него има   " подмолно опериране " с тази тематика за да се отклони вниманието от същинските проблеми на София . А неговата цел е: 

" Работим за бъдещето, желаеме градът да работи добре и желаеме да приключим с наследството на ГЕРБ ". 

С ускорени темпове би трябвало да продължи строителството на детски градини , счита Павлов по различен наболял проблем. Според него обаче  би трябвало да има сложен метод

" Финансовият модел по този начин е структуриран, че единствено огромните градини могат да се самоиздържат, дребните страдат ", означи той.

Въпросът с компенсациите за неприетите деца в детско заведение беше на Демократична България и съм щастлив, че той беше общопризнат, само че това беше реализрано по най-бюрократичния и неуважителния метод към родителите, сподели още Павлов и добави: " Една кардинално добра концепция, само че не беше осъществена добре ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР