За шести в път в своята евроистория Лудогорец ще играе

...
За шести в път в своята евроистория Лудогорец ще играе
Коментари Харесай

Изкуствените терени мъчат Лудогорец

За шести в път в своята евроистория Лудогорец ще играе на неестествен терен – през днешния ден в Астана.

До момента салдото е еднакъв – една победа, 3 равенства и 1 загуба. Два пъти „ орлите ” гостуваха на Жалгирис, който играе срещите си на ужасния терен на стадион “ЛФФ ”. Там разградчани имат една загуба – с 1:2 през 2017 година, както и мъчително реми 3:3 след продължения през предишното лято в плейоф за Лига Европа.

Иначе Лудогорец направи 1:1 с Валур Рейкявик през лятото на 2019 година на стадион „ Хлидаренди ”. Със сигурност тогава теренът изравни силите, тъй като на реванша „ орлите ” помляха своя противник с 4:0.

Преди 10 месеца Лудогорец не съумя да победи ХИК Хелзинки на “Болт Арена ” във финландската столица – 1:1.

Единствената победа на Лудогорец на неестествен терен е против дилетантите от Крусейдърс с 2:0. Но там даже и на асфалт да бяха играли двата отбора, спечелилият щеше да е явен, написа “Мач Телеграф ”, до момента в който „ Тема спорт “ отбелязва, че треньорът Ивайло Петев има няколко въпросителни по състава за днешния конфликт.

От началото на акцията разградчани изпитват огромни проблеми в халфовата линия. Те не съумяват задоволително добре да задържат топката и да реализират постепенни набези. В доста от дуелите те позволяват сериозен брак в средата на терена, от което по-късно страда и отбраната, която бива сварвана неподготвена.

В гостуването на Олимпия като титуляр стартира Педро Нареси, само че бразилецът направи много непредизвикани неточности, което може да го остави на аварийна пейка, а като титуляри да стартират Клод Гонсалвеш и Якуб Пьотробски.

При 5:0 над Ботев Враца през уикенда отмора получиха фланговите нападатели Кирил Десподов и Бърнард Текпетей, които ще са част от стартовата единайсеторка в казахстанската столица.

За върха на офанзивата съвсем несъмнено ще бъде предпочетен Матиас Тисера пред Руан Крус. В отбрана за титуляр е гласен взетият от Левски Ноа Сонко Сундберг. Очаква се той да си партнира с аржентинеца Франко Русо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР