За шеста поредна година сръбската банда S.A.R.S. ще изнесе концерт

...
За шеста поредна година сръбската банда S.A.R.S. ще изнесе концерт
Коментари Харесай

S.A.R.S.: В новия ни албум даваме рецепти на хората как да живеят по-добре

За шеста поредна година сръбската тайфа S.A.R.S. ще изнесе концерт в София. Той ще бъде на 29 август и за първи път от няколко години насам рокаджиите сменят местоположението – от " Маймунарника " се придвижват на стадион " Юнак ".

На него S.A.R.S. ще показват новия си седми студиен албум, озаглавен „ Глава “. В изявление за БГНЕС фронтменът на сръбската група Жарко Ковачевич сподели, че в него дават предписания на хората по какъв начин да живеят по-добре.

Снимка: Фейсбук
По традиция - S.A.R.S. още веднъж в България през август Групата завоюва огромна известност с постоянните си гостувания у нас
" Новият албум съдържа осем нови песни и три сингъла, които сме пуснали през последните две години. Всичките ни албуми имат разнообразни тематики и сходни несъмнено, само че този албум има съответна тема. В него има обществено ангажирани песни, както и песни за обич “, описа Жарко Ковачевич.



Акцент в песните им не престават да бъдат политиците и методите, по които те вършат живота на хората по-лош. Именно по тази причина в този албум S.A.R.S. дават предписания за по-хубав живот.
Веселяците Dubioza Kolektiv още веднъж с концерт в София Бандата от Босна и Херцеговина е измежду най-популярните модерни балканки групи
Според Ковачевич нищо в метода на ръководство не се е трансформирало от последните 10 години и по тази причина, вместо да повтарят грешките, които управниците позволяват, дават препоръки по какъв начин да подобрим живота си, без значение от ръководството на политиците.

„ Единственото обръщение в нашите песни е, че самичък би трябвало да направиш живота си по-добър и че политиците няма да го създадат. А посланието ни към политиците е да внимават за хората и да се оглеждат за ядосани тълпи “, сподели още музикантът.



До края на годината S.A.R.S. имат желание да издадат своя осми албум „ Писмо “.

След София бандата има планувани концерти в Прага, Цюрих и други европейски градове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР