Тийнейджър неонацист, който заговори да взриви себе си и богомолците

...
Тийнейджър неонацист, който заговори да взриви себе си и богомолците
Коментари Харесай

Тийнейджър неонацист заговори да взриви себе си и богомолци в синагогата на еврейския празник

Тийнейджър неонацист, който заприказва да взриви себе си и богомолците в локалната си синагога по време на еврейския празник, е изправен пред затвор.

„ Яростният антисемит “ Мейсън Рейнолдс беше наказан за владеене на терористични материали, откакто в телефона му бяха открити анотирани диаграми на синагогата в Хоув, покрай Брайтън. Той даже е разпознал една входна точка, която би била „ добра за изненадваща офанзива “, споделиха на правосъдните заседатели. Беше открито, че 19-годишният възпитаник от шести клас, който към момента живееше с родителите си, имаше възгледи за „ расизъм и предимство на бялата раса “, които планираше да прояви в един ден, когато синагогата беше най-оживена.

Рейнолдс изпрати известие до рискова онлайн група за чат, като сподели, че „ има проект “ и желае да усъвършенства напъните на други неонацисти против еврейския народ. Рейнолдс отхвърли да е имал публикация за терористични цели сред май и юни предходната година и сподели, че не има намерение да работи съгласно това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР