КЛИФТЪН, Ню Джърси (АП) — Когато двукратният шампион на NCAA

...
КЛИФТЪН, Ню Джърси (АП) — Когато двукратният шампион на NCAA
Коментари Харесай

Година след победата в професионален дебют, Роуз Джанг поема лидерството в Купата на основателите с най-добри в кариерата си 9-под 63.

КЛИФТЪН, Ню Джърси (АП) — Когато двукратният първенец на NCAA Роуз Джан излезе от Станфорд и стана първата жена, спечелила своя професионален дебют от 1951 година насам, небето ненадейно беше границата.

Всички чакаха Джан да печели още веднъж и още веднъж и още веднъж, сходно на това, което Нели Корда прави тези дни с нейните пет събития серия.

Случи се нещо ненадейно. След като завоюва Mizuho Americas Open в Джърси Сити, Ню Джърси, предходната година, Джан не е печелил повече. Тя игра добре предходната година, като записа четири места в топ 10 и завоюва $1,39 милиона в 13 събития, като пропусна единствено едно понижение. Ws просто не са били там.

Връщайки се в Ню Джърси тази седмица, 20-годишната изравни върха на шампионата с 9 под 63, с цел да вземе преднина с два удара пред Мадлен Сагстрьом в Cognizant Founders Cup в Uppper Montclair Country Club. Корда изостана с шест изстрела.

Рундът без бойги включваше девет бърдита, в това число един на дупка номер 18 на събитието, което уважава 13-т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР