Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща

...
Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща
Коментари Харесай

Мъжът на Силвия Кацарова си намери друга! Певицата разкри, че…

Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и татко на нейната щерка Теди, най-сетне е срещнал нова жена.

11 години след техния сложен бракоразвод, иницииран от певицата, композиторът е отворил сърцето си за обич. Елзетката обаче по никакъв метод не ревнувала, а таман противоположното. Приветствала новата половинка на някогашния си, общувала свободно с нея и се радвала, че Кацаров е съумял да продължи напред, пише news2.bg.

„ И при него се появи нова жена. Много естествено и същински се разделихме. Продължаваме да сме другари. Разбирам се и с жена му. Теди е непрекъснато при тях. Все отново сме живели дружно, създадохме дом, студио, имаме прелестна щерка, за какво би трябвало да бъдем врагове.

Много постоянно хората, преминавайки през любовта, стигат до финала на най-грозните усеща. Не бива по този начин. Животът е толкоз кратък… Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш засегнат. Нали по тази причина Господ ни е дал разсъдък и се разграничаваме от животните, те даже от време на време са по-добри и благи от нас, хората. Малко нематериалност би трябвало “, споделя Силвия, която е щастливо омъжена за втория си брачен партньор – по-младия от нея милионер, предприемач и посланик Любомир Димитров.

Макар певицата и композиторът Милчо Кацаров дълги години да изглеждали като съвършеното семейство и в естрадната колегия намерено да им завиждали за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели неистини и изневери.

Милчо също имал извънбрачна случка и не било напълно правилно, че Кацарова първа е напуснала фамилното гнездо. Разводът им бил тежък, най-трудно го изживяла щерка им Теди, само че им трябвало напълно малко време, с цел да изгладят още веднъж връзките си и да останат другари.

В момента някогашните съпрузи, които в предишното бяха дружно част от известната група LZ, са свързани посредством звукозаписното си студио „ Силвия Мюзик “, в което са съдружници. И около работата, а и около новите наслади в живота им, даже обядвали фамилно най-малко по 2 пъти седмично, без ревнивост от новите им половинки.

От няколко месеца насам Силвия и Милчо са в еуфория от своя нов кандидат-зет. Дъщеря им Теди залюби русокос и богат чех през предишното лято във Варна. Любовта им пламнала от пръв взор и сега двамата имат връзка от разстояние, само че напълно скоро Ян щял да се реалокира да живее с нея в София./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР