За Селена Гомес, Хейли и Джъстин Бийбър през последните години

...
За Селена Гомес, Хейли и Джъстин Бийбър през последните години
Коментари Харесай

Опасната близост на Селена Гомес и Хейли Бийбър

За Селена Гомес, Хейли и Джъстин Бийбър през последните години не стопира да се приказва.

Според доста от почитателите на някогашната звездна двойка, Хейли е забъркана в раздялата на Джъстин и Селена. Много хора са уверени, че тя е откраднала Джъстин Бийбър от Селена Гомес, когато към момента са били гаджета.

По време на присъединяване си в подкаста Call Her Daddy предишния месец, моделът увери, че макар догатките на почитателите, тя в никакъв случай не е излизала с Джъстин, до момента в който той е ходел със Селена.

В подкаста Хейли изясни, че тя и Джъстин са възобновили романса си през 2018 година, откакто артистът към този момент е " затворил тази глава от живота си със Селена. "

И по всичко проличава, че сред Хейли и Селена в действителност няма никаква омраза и недоразумение. Дори освен това - някогашна и сегашна явно са в прелестни връзки. Доказателство за това са последните им общи фотоси.

И моделът, и актрисата участваха на събитието Academy Museum Gala в Лос Анджели преди броени дни, където бяха уловени да прекарват време дружно.

На фотосите, направени от фотографа Тирел Хамптън, двете звезди се усмихват благо една на друга, като на един от фрагментите даже се прегръщат.

За блестящото събитие Хейли носеше рокля без презрамки от сбирката на Saint Laurent за пролет/лято 2023 година, която беше съчетала с винтидж колие на Tiffany & Co.

Междувременно Селена избра изящен черен костюм със сатенени ревери и необятни панталони, съчетани със сандали с отворени пръсти и ефектни красиви обеци, прецизират от Harpers`s Bazaar.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР