За съжаление, продължава да буксува българската парламентарна република. Това коментира

...
За съжаление, продължава да буксува българската парламентарна република. Това коментира
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Свикнахме да живеем в служебна власт, това нещо трябва да бъде прекратено


За страдание, продължава да буксува българската парламентарна република. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ “ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

Депутатът уточни, че отиващото си Народно заседание (НС) не е съумяло да извърши най-важната задача, която има по Конституция – да излъчи държавно управление. По думите на Атанасов това е неуспех на първата политическа мощ. Иначе дневният ред на Народно събрание се диктуваше от ГЕРБ, може би отдалечено от Банкя, добави депутатът. 

Свикнахме по някакъв метод да живеем в служебна власт и това нещо би трябвало да бъде прекъснато, сподели Атанасов. Той изясни, че заради тази причина вършат всички старания да концентрират на едно място, да съберат демократичните сили и поради това се оформя коалиция сред „ Продължаваме промяната “ и „ “.

Задължително би трябвало да бъде основано съдружно съглашение, тъй като най-малкото по закон то би трябвало да бъде показано в Централната изборна комисия, изясни Атанасов. Той сподели, че има елементи, които към момента не са конкретизирани, само че диалозите вървят в това отношение – съдружно съглашение и оттова нататък вписване на листи, явяване дружно на изборите с желанието да получат нужната поддръжка, с цел да бъдат освен първа политическа мощ, само че и такава, която може да приключи политическата рецесия.

Попитан за упованията за новия-стар длъжностен кабинет, Атанасов отговори с „ още от същото “. Да се надяваме, че няма да трансформират външнополитическия курс на страната във връзка с войната, това е извънредно значимо, разяснява депутатът. 

Нашата концепция е освен да създадем обединяване за идните парламентарни избори, само че това изпитание би трябвало да бъде продължено и имаме волята за това да се явим дружно на локалните избори, които са фундаментът на българската народна власт, сподели още Атанасов, представен от Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР