Запис, от който се разбира, че Продължаваме промяната търси начини

...
Запис, от който се разбира, че Продължаваме промяната търси начини
Коментари Харесай

ПП за скандалния запис: И преди, и сега не събрахме парите

Запис, от който се схваща, че " Продължаваме промяната " търси способи по какъв начин да набере три милиона лв. за изборите през 2023 година, пусна " Афера " малко след 17 часа в понеделник.

В интерес на истината, наличието не е напълно разбираемо, само че участниците в него сигурно са Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, Лена Бориславова и незнаен мъж на име Пламен, на който съпредседателят на Политическа партия Петков споделя финансовия проблем по телефона.

Варненският уебсайт допуска, че става въпрос за един от братята Бобокови - Пламен. Късно нощес от политическата мощ, забъркана в новия запис, бяха безапелационни, че не е имало телефонен контакт с русенските предприемачи Бобокови, а с не по този начин прочут обществено притежател на компания с името Пламен, непосредствен на Кирил Петков и Асен Василев.

От Политическа партия подсетиха, че измежду най-сериозните им спонсори е газовият магнат Сашо Дончев, притежател на уеб страницата " Сега ". Очевидно той не е получил предстоящата поддръжка след великодушното подаяние от половин милион, защото неговата медия в последната една година е един от най-сериозните критици на Политическа партия.

Три часа, откакто варненският уебсайт пусна записа и свалената фонограма от него, от политическата мощ Политическа партия потвърдиха неговата достоверност със следния пост във Facebook:



" Здравейте другари, пускаме ви запис, от който ще разберете, че на изборите през 2023 не успявахме да съберем пари, с цел да си финансираме акцията.

Сега ситуацията е същото, по тази причина и сме оповестили дарителска акция.

Другият извод, който се постанова, е, че българските служби ни наблюдават и подслушват. Това може да ви изясни и за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи водиха такава люта борба, с цел да ги запазят в този тип. Подкрепете ни, с цел да има същинска смяна в България ".

От този избирателен апел на Политическа партия излиза наяве, че подобен запис има, само че от партията на Кирил Петков и Асен Василев подозират, че той е изработен от някоя от българските спецслужби - НСО, ДАНС или разузнаването, без да прецизират коя.

От фактически неприятното техническо осъществяване на записа, не се схващат доста елементи на диалога. Лидерите на Политическа партия споделят, че им трябват пари за телевизионна предизборна реклама, за билбордове. Обсъждат по какъв начин регионалните шефове да потърсят бизмесмени по места, които са разочаровани от ГЕРБ.

Репликите на Кирил Петков и Асен Василев са неразбираеми и накъсани, най-логично и свястно звучи Николай Денков, който след тези избор пое поста на министър-председател.

Записът за предизборните финансови потребности, е втори обществен скандал след 5-часовия запис, който някогашният състезателен министър и народен представител от Политическа партия Радостин Василев бе направил и пусна в мрежата преди време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР