За съжаление, както миналата година, така и тази, допуснах грешка

...
За съжаление, както миналата година, така и тази, допуснах грешка
Коментари Харесай

Благой Тодев за европейското сребро: Добър първи старт от толкова много време

" За страдание, както предходната година, по този начин и тази, позволих неточност в последната пукотевица. Миналата година просто и другите грешаха повече, тази година не съумях да изкарам подобен шанс. Добро показване, положително тичане на трасето. Днес добре се показах бегово. Втори съм на 10 секунди от първия. Мисля, че можех и повече. Добър първи старт от толкоз доста време “, това показа особено пред БНР минути откакто завоюва Благой Тодев минути откакто завоюва сребърен орден в самостоятелната дисциплинираност на европейското състезание за младежи в Латвия.

" Доволен съм, удовлетворен съм от резултата. За жал сезонът за мен, до този миг, като изключим днешния ден, го пиша нулев. Започнах сезонът с травма, след няколко пъти се разболявах през декември. Беше ми належащо време да влезна във форма. В Оберхоф не съумях да пускам в спринта, тъй като подвигнах температура. Бях на легло два дни, а след това напряко тръгнахме за Латвия. Тук се усещам добре. Подготвен съм добре. Треньорът ми е направил по този начин програмата, че да се оправя с най-важните ми стартове – в този момент европейското и след две седмици международното в Казахстан. Сега към този момент всичко е наред. Поставил съм си най-високите цели. Гоня върха, само че има много положителни спортисти. Това е биатлон, нищо не се знае. Има фактор пукотевица, фактор ски тичане. Всичко е допустимо ", добави международният вицешампион.

" Утре стратегия продължава със смесена щафета и единична смесена щафета. Най-вероятно ще взема присъединяване в смесената. Надявам се на порядъчен резултат. Миналата година влязохме в топ 5, а тази година се надявам да вземем медали. Всички в тима са здрави. Днес и те демонстрираха положителни резултати – положително пукотевица и положително тичане. Надява се да покажем още прилични резултати ", приключи геният ни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР