За руската диктатура е много важно да не позволят декарбонизация

...
За руската диктатура е много важно да не позволят декарбонизация
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Все пак ще имаме явно нов таен дългосрочен договор с Газпром?!

За съветската тирания е доста значимо да не разрешат декарбонизация на енергетиката, тъй като нямат какво да предложат като технологии и би трябвало да продават газ непременно - пари за тях и пари за българските предатели колаборационисти.

Та въпросът е каква ще бъде и какъв брой мръсна схемата.

С кой руснаците ще вършат бартер на нефт против газ и той ще доставя газ, който въпреки не съветски ще е съветска благосъстоятелност и парите ще отиват в съветски ръце или напряко ще подменят документите за генезис на газа в Китай.

Упоритото манипулиране на енергийната борса и разрушаването ня ПАВЕЦ “Чаира ” не беше и не е нищо друго с изключение на измама, която да разчисти ценово пътя на използването на руски/руско следен газ (какъвто е азербайджанския също) за произвеждане на електрическа енергия.

В България правилото е просто: Колкото по-скъпо, толкоз по-добре.

Все отново 10 хиляди съветски пандизчията отиват на война в Украйна сменяйки пандиза с армията, а би трябвало да им се заплаща за това, което ще правят.

Да не приказваме, какъв брой са лакоми, въпреки преплюскали с корупция нашите родни “политици ”, олигарси и всевъзможни други московски камаради.

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР